Frase cèlebre sobre biblioteques



Siempre imaginé que el Paraíso sería algun tipo de biblioteca.

Jorge Luis Borges (1899-1986). Escriptor argentí

15 d’abril del 2021

Cloendes de les Parelles Lingüístiques de 2n i 4t d'ESO

Bon dia a tothom, 

Aquesta setmana hem fet la cloenda de dos dels grups de Parelles Lingüístiques: els alumnes de 2n d'ESO van venir el dimarts, 13 d'abril, i els alumnes de 4t han vingut avui dijous, 15 d'abril. 

A totes dues cloendes els participants, tant voluntaris com aprenents, han rebut un obsequi de l'Oficina de Català de Calonge i han pogut veure dos vídeos en què la responsable de les Parelles Lingüístiques adultes a Calonge, Susagna Sabaté, i la responsable del Voluntariat per la Llengua del Baix Empordà, Sandra Camps, han dirigit unes paraules a l'alumnat participant. L'alumnat ha rebut també un missatge en forma de vídeo del regidor de Cultura, Norbert Botella.

De manera presencial, han pogut assistir a l'acte la directora del centre, Elsa Anton, i la responsable d'enguany de les Parelles Lingüístiques, Anna Fuentes. Totes dues han pogut dirigir unes paraules a l'alumnat i han mostrat el seu agraïment per la participació dels alumnes a l'activitat.

A continuació, l'alumnat ha pogut dir unes paraules per tal d'expressar la seva valoració sobre l'activitat i per a explicar als companys/es el que han après uns dels altres i com d'enriquidora ha sigut. 

Finalment, tots els participants han rebut un obsequi i un diploma, preparat per l'Oficina de Català de Calonge, que ens els ha fet arribar al centre, ja que enguany, amb la situació actual de pandèmia, no ens ha estat possible convidar ningú extern al centre a la cloenda de l'activitat.

Us deixem unes fotografies de les dues cloendes per tal que hi feu un cop d'ull! La setmana que ve penjarem les fotografies de les cloendes de 1r i 3r d'ESO! Estigueu atents!


Voluntaris i aprenents de 2n d'ESO


                                                                            Voluntaris i aprenents de 4t d'ESO