Frase cèlebre sobre biblioteques



Siempre imaginé que el Paraíso sería algun tipo de biblioteca.

Jorge Luis Borges (1899-1986). Escriptor argentí

23 d’abril del 2021

Bon Sant Jordi

Bon dia!

Avui és la diada de Sant Jordi i estem molt contents d'anunciar-vos totes les activitats que s'han fet al centre i es continuaran fent durant aquesta jornada per a celebrar aquest meravellós dia del llibre.

Durant tota la setmana, del 19 al 23 d'abril, s'han començat el dia llegint poesia a l'aula. Els dossiers, confeccionats pel professorat de Llengües i Llengües estrangeres, han servit de guia a tot el professorat que s'ha encarregat de l'estona de lectura, de dilluns a divendres, i han permès que la literatura sigui present al centre de manera especialment notòria durant aquests dies.

A les matèries de Llengües, durant tota la setmana, s'han treballat poemes creats en grup. Cada grup d'alumnat ha construït una estrofa i així han anat sorgint poemes creats entre tot el grup. 

Avui, dia 23 d'abril, els poemes de l'alumnat s'han estès al pati, a les diverses zones assignades a cada nivell, amb cordill i pinces, s'han llegit en veu alta algunes de les composicions i s'han lliurat els premis literaris i de l'Emocionari.

Amb l'alumnat de 4t d'ESO, s'han programat també una sortida a Calonge per tal de visitar la Fira Internacional del Llibre que han preparat des del departament de Cultura de l'ajuntament. Allà es contribuirà, amb textos dels alumnes, a omplir el Mural de la Literatura, es visitarà la instal·lació "Els estels caiguts" i es podrà gaudir de l'exposició de llibres de 75 autors internacionals. En acabar, farem també una visita guiada al castell de Calonge. 

Esperem que tots i totes passeu una diada ben bonica, plena de llibres, de roses i en companyia dels vostres éssers estimats.

Bon Sant Jordi a tothom!!!