Frase cèlebre sobre biblioteques



Siempre imaginé que el Paraíso sería algun tipo de biblioteca.

Jorge Luis Borges (1899-1986). Escriptor argentí

17 de febrer del 2020

Inauguració Parelles Lingüístiques

Bon dia! Com alguns ja sabeu, el passat divendres 7 de febrer vam fer la inauguració de l'activitat de Parelles Lingüístiques a la biblioteca del centre amb més participants que mai.
Van assistir-hi les responsables del Consorci per a la Normalització Lingüística, la LIC externa, la directora del centre, la tutora d'aula d'acollida i la CLIC del centre, que van dir unes paraules i van explicar en què consistia l'activitat.
Per tal de sortejar els grups de conversa, es va fer un joc de parelles d'imatges que van preparar les dues responsables del Consorci. Moltes gràcies a la Susagna i l'Anna per encarregar-vos-en!
Dimecres passat, dia 12 de febrer, ja vam fer la primera sessió de parelles i va ser tot un èxit. A partir d'ara, cada dimecres ens trobarem a l'espai de l'hort per a xerrar una mica de tot. Esperem que aquestes 12 sessions donin molts fruits! En acabar l'activitat i com a cloenda, aquest curs s'aniran a visitar els centres de primària del municipi i els alumnes aprenents amb els seus voluntaris els explicaran un conte als més petits. Oi que pinta molt interessant?
Doncs, ara, per anar fent boca, us deixem unes fotografies per tal que veieu que la inauguració va anar molt i molt bé!  








Imatges de la inauguració a la biblioteca i fotografia de grup davant el Mural per la Pau