Frase cèlebre sobre biblioteques



Siempre imaginé que el Paraíso sería algun tipo de biblioteca.

Jorge Luis Borges (1899-1986). Escriptor argentí

26 d’abril del 2022

Cloenda Parelles Lingüístiques

Bon dia!

Avui, 26 d'abril, de les 12.00h a les 12.55h, hem celebrat al centre la cloenda de l'activitat de Parelles Lingüístiques. Després d'onze sessions de conversa entre voluntaris i aprenents, avui s'ha celebrat, a l'espai de l'hort, el tancament de l'activitat. 

El dia ens ha acompanyat i la il·lusió dels voluntaris i els aprenents també. Hem passat molt bona estona plegats i hem tingut l'oportunitat d'escoltar les paraules d'aprenents i voluntaris manifestant les seves impressions sobre l'activitat. 

També hem creat un núvol de paraules entre tots i ens hem fet fotos de grup per a recordar aquest moment. Fins i tot hem recollit els millors moments d'avui en un resumit vídeo que us enllacem a continuació: cloenda parelles 2022

Volem donar les gràcies a tot l'alumnat participant i també a la directora del centre, Elsa Anton, per donar suport des de fa anys a aquesta iniciativa, a la Susagna Sabaté, responsable de l'Aula de Català de Calonge i representant del Consorci per a la Normalització Lingüística, a l'Ignasi Corney, per les fotos i el vídeo, i a la Gemma Carreño, tutora de l'Aula d'Acollida i conductora, setmana a setmana, de l'activitat de les Parelles Lingüístiques, pel seu entusiasme i energia incansable.

Moltes felicitats i per molts anys!

Núvol de paraules resultant de la cloenda

Fotografies de grup fetes a l'inici i al final de l'acte