Frase cèlebre sobre biblioteques



Siempre imaginé que el Paraíso sería algun tipo de biblioteca.

Jorge Luis Borges (1899-1986). Escriptor argentí

3 de març del 2022

Presentació de la novel·la "Morir-ne disset", de Sergi Belbel, al Castell de Calonge

Bon dia! Hem rebut una nota de premsa del departament de Cultura de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni i volem que en tingueu constància perquè ens ha semblat que la proposta és realment interessant.

A continuació, us fem arribar la informació, tal com ens ha arribat a nosaltres, per tal que estigueu assabentats de l'acte que tindrà lloc properament al vostre municipi i us animem a aprofitar l'oportunitat d'assistir a una presentació de llibre única i que no oblidareu.

Si us agrada llegir, si us agrada la literatura, si teniu inquietuds, curiositat i ganes de descobrir tot el que us pot oferir la lectura, ja ho sabeu! Preneu nota de la data i no us ho perdeu!


                                                    Calonge i Sant Antoni (Girona), 2 de març de 2022

 

                                                                            

 

        Interfaz de usuario gráfica

Descripción generada automáticamente

 

 
"Calonge, poble de llibres" acollirà la presentació de la primera novel·la de Sergi Belbel "Morir-ne disset”

 

Sergi Belbel (Terrassa, 1963) es va proclamar vencedor del 62è Premi Sant Jordi amb “Morir-ne disset”

 

La presentació comptarà amb la presència de l’actriu, directora i dramaturga Àngels Aymar.

 

 

El pròxim divendres 4 de març, Sergi Belbel presentarà la seva primera novel·la “Morir-ne disset” (Editorial Proa) en el marc de "Calonge, poble de llibres". L'acte de presentació tindrà lloc al Castell de Calonge a les 20 h i comptarà amb la presència de l'autor, així com de l’actriu, directora i dramaturga Àngels Aymar.

Els dos convidats conversaran al voltant d'aquesta novel·la que ha estat recentment guardonada amb el Premi Sant Jordi 2021. Al final de la vetllada l'autor farà la signatura de llibres, que s'hauran d'haver adquirit prèviament en alguna de les 7 llibreries que formen part de "Calonge, poble de llibres".

Sergi Belbel, premiat en la seva primera novel·la

L’escriptor Sergi Belbel (Terrassa, 1963) es va proclamar vencedor del 62è Premi Sant Jordi, dotat amb 60.000 euros i la publicació de la novel·la (‘Morir-ne disset’) per l’editorial Proa. Belbel, conegut com a autor i director teatral, ha estat premiat en la seva primera novel·la, que ha escrit durant la pandèmia.