Frase cèlebre sobre biblioteques



Siempre imaginé que el Paraíso sería algun tipo de biblioteca.

Jorge Luis Borges (1899-1986). Escriptor argentí

16 de novembre del 2021

Setmana de la Ciència: Twain i Halley

Bon dia a tothom! Avui us volem explicar una curiositat que no sabem si ja teníeu present. Sabíeu que l'escriptor Mark Twain va néixer el 30 de novembre de 1835 i va morir el 21 d'abril de 1910? I sabíeu que en totes dues dates va coincidir amb el pas del cometa Halley? Aquest fet és ben curiós, no trobeu?

L'alumnat de Visual i Plàstica de 4t, per tal de celebrar la Setmana de la Ciència, ha fet retrats de diversos personatges importants del món de la ciència i ha volgut també incloure-hi la imatge de Mark Twain. 

Aquest matí, els retrats de Twain i Halley han arribat plegats a la biblioteca i els podeu veure a l'entrada per tal de celebrar aquesta magnífica coincidència.

Us deixem amb unes paraules de Mark Twain referides a aquest fenomen que va marcar el seu naixement i la seva mort i amb unes imatges que esperem que us facin venir ganes de venir a veure els retrats in situ a la biblioteca del centre:

"Vine al mundo con el cometa Halley en 1835. Vuelve de nuevo el próximo año, y espero marcharme con él. Será la mayor desilusión de mi vida si no me voy con el cometa Halley. El Todopoderoso ha dicho, sin duda: 'Ahora están aquí estos dos fenómenos inexplicables; vinieron juntos, juntos deben partir.' ¡Ah! Lo espero con impaciencia."



Imatges dels retrats de Twain i Halley a la porta d'entrada de la biblioteca