Frase cèlebre sobre biblioteques



Siempre imaginé que el Paraíso sería algun tipo de biblioteca.

Jorge Luis Borges (1899-1986). Escriptor argentí

30 de novembre del 2020

La biblioteca digital: eBiblioCat

Bon dia! Avui us volem informar d'un servei que ofereix la Xarxa de Biblioteques Públiques de Catalunya i que de ben segur que resultarà molt interessant per a tots aquells i aquelles a qui us agrada llegir.
Com a lectors, la Xarxa de Biblioteques Públiques de Catalunya us ofereix el servei de biblioteca digital, tant en format d'aplicació com de pàgina web. Així doncs, si us decidiu a fer ús d'aquest servei, podreu llegir en pantalla una bona pila de llibres, tant des del mòbil, des de la tauleta o des del vostre ordinador i els podreu, fins i tot, descarregar per tal de no dependre de la vostra connexió a Internet.
Per tal d'accedir a la biblioteca digital, només cal que compliu tres requisits:
- cal que disposeu del carnet de qualsevol biblioteca pública
- cal que estigueu donats d'alta a Argus
- cal que estigueu registrats a la pàgina de la biblioteca digital
Si teniu algun dubte, alguna dificultat o, simplement, voleu que us ajudem a activar la vostra biblioteca ditigal, podeu passar per la biblioteca del centre a l'hora del pati que us correspongui o enviar les vostres consultes a biblioteca@inspuigcargol.org. 
Per tant, pares, mares, germans, germanes, alumnat, professorat... tots podeu accedir a la biblioteca digital. Us animem des d'aquí, un cop més, a llegir, en el format que sigui, amb el suport que sigui, com sigui i on sigui i en la llengua que sigui perquè la lectura és vida!