Frase cèlebre sobre biblioteques



Siempre imaginé que el Paraíso sería algun tipo de biblioteca.

Jorge Luis Borges (1899-1986). Escriptor argentí

25 de juny del 2020

Una mostra literària en format digital

Bon dia a tothom! 

Ja hem arribat a final de curs i és hora de recollir els fruits del treball que hem anat fent en els mesos de confinament. Per això és important que llegiu el que us volem explicar a continuació:

Com sabeu, aquest Sant Jordi el vam haver de celebrar des de casa. Alguns professors van gravar un vídeo llegint o recitant poemes que està penjat a la web del centre i que es va difondre entre famílies, alumnat i professorat per a celebrar aquesta diada tan especial.
Com cada any, teníem previst per a Sant Jordi el concurs literari i, finalment, no va ser possible portar-lo a terme. Ens vam quedar, però, amb la sensació que no era just que aquells alumnes que havien estat escrivint per a poder participar no poguessin mostrar a ningú les seves creacions. Així doncs, des dels departaments de Llengües i Llengües estrangeres es van anar recollint els textos dels alumnes i es va crear una mostra literària en format digital, que podeu veure i fullejar si cliqueu l'enllaç següent:


Esperem que gaudiu llegint els textos i, sobretot, que repareu en el fet que molts i molts de vosaltres heu volgut participar, malgrat les circumstàncies. Sense la vostra col·laboració, aquest petit projecte no hauria estat possible.

Per tant, i ja per acabar, només ens queda donar les gràcies a tot l'alumnat participant, a tot el professorat que ha recollit els textos, a la direcció del centre pel seu suport i a tots els que fareu un cop d'ull a aquesta mostra.

Ara sí, doncs, que us desitgem molt bon estiu... i molt bones lectures!!!