Frase cèlebre sobre biblioteques



Siempre imaginé que el Paraíso sería algun tipo de biblioteca.

Jorge Luis Borges (1899-1986). Escriptor argentí

14 de juny del 2019

III Trobada de biblioteques escolars

Bon dia, ahir, djious, 13 de juny, dues professores del centre vam assistir a la III Trobada de biblioteques escolars, a la Casa del Mar, de Barcelona.
La jornada va ser molt interessant i entretinguda. Hi van intervenir diversos ponents, tots ells explicant experiències o teoritzant sobre com ha de ser la biblioteca i quin paper juga als centres pel que fa a la cohesió social i la seva funció integradora.
El nostre centre va fer dues aportacions a les experiències educatives anomenades Bones Pràctiques: vam explicar l'activitat de les Parelles Lingüístiques i la creació del llibre Camins.
Estem molt contents i orgullosos de l'acollida que va tenir el llibre a la trobada i esperem que ben aviat es posin en contacte tots aquells centres que ens van manifestar la seva voluntat de fer-ho per a adquirir-ne exemplars.
Moltes gràcies al departament d'Ensenyament i als organitzadors de la jornada d'ahir per haver-nos fet confiança i haver-nos deixat participar activament en la construcció d'uns centres cada vegada més inclusius i més conscients que els valors prevalen per damunt del currículum.

Cartell de la III Trobada de biblioteques escolars

1 comentari:

Alicia Ayala ha dit...

La vostra intervenció va estar plena d'emoció i d'il·lusió en la presentació d'aquestes dues experiències tan enriquidores.
Moltíssimes gràcies per tot. En faré ressò de tan bona feina. Una abraçada per les dues.
Gemma, ens tretrobem!!!!
Alicia Ayala