Frase cèlebre sobre biblioteques



Siempre imaginé que el Paraíso sería algun tipo de biblioteca.

Jorge Luis Borges (1899-1986). Escriptor argentí

10 de maig del 2019

Camins, un llibre solidari

Bon dia, com ja sabeu, des de l'institut es va impulsar una iniciativa bonica, solidària i meravellosa a partir de la xerrada d'Usman Oumar al nostre institut en motiu del Dia de la Pau.
A partir de la xerrada de l'Usman, va néixer la idea de crear un llibre de haikús, escrit i il·lustrat pels alumnes del centre per tal de fer-ne la venda i recaptar fons per a la fundació Nasco. Feeding Minds, dirigida per Usman Oumar i enfocada a promoure la formació per als habitants de Ghana, el país d'origen de l'Usman.
Per Sant Jordi la nostra directora va presentar el llibre a l'acte que es va fer a la Sala Polivalent i a partir d'aquesta setmana l'hem pogut posar a la venda al preu de 5€. 
Esperem que tant professorat com alumnat col·laborin a contribuir a aquesta causa tan necessària a la qual hi ha persones que dediquen la seva vida, la seva energia i el seu temps.
Moltes felicitats a tots els alumnes que han participat en la creació de haikús i en l'elaboració de les il·lustracions, així com també al professorat que s'ha implicat en la realització d'aquestes tasques, especialment la tasca d'edició, que tanta feina porta.
Gràcies, Gemma Armengol, professora de Visual i Plàstica, per generar la idea, per la feina i per la dedicació!

Portada del llibre Camins, que ja podeu comprar per 5€